Candidatul PSD la Primăria Borșa, Petru Bodocan spune că nu face nimic cu jumătate de măsură și promite că vocea cetățenilor va fi auzită

Toată familia lui s-a născut, și trăiește, în comuna Borșa, din județul Cluj, la Primăria căreia candidează acum el, social-democratul Petru Bodocan.

“Intreaga mea familie s-a născut și trăiește în comuna Borșa, părinții, socrii, soția și cele trei fete. Nu am ales să plecăm de acasă nici noi, nici fetele, decât temporar, până ne-am terminat fiecare facultatea. Apoi fiecare și-a desăvărșit fundația viitorului aici, acasă în comună. Pentru mine familia și comuna sunt una, sunt tot. Nu există jumătăți de măsură în viața mea, există adevăr, credință, iubire, bucurie și dăruire totală. Consider că, de fapt, ce s-a făcut, până acum, în Borșa, a fost făcut mai mult din oportunism sau din interes. Nu spun că au fost și alte motive, cum foarte mulți dintre dumneavoastră puteți crede, mai ales datorită faptului că cele mai multe dintre „realizari”, s-au realizat de două – trei ori, iar altele și de mai multe.
Toate s-au făcut din bani publici. Mai sunt multe de făcut, începând de la clădirea Primăriei, infrastructură, cămin cultural, grădinița de copii în care plouă, și până la satul desființat și uitat, pe nume Crestaia, spre care nu duce nici un drum, oamenii ajungând acolo printr-o grădină a familiei Chețan. Am adus aminte de el că poate se face acum, până la alegeri, ca și punțile… etc.
Oamenii trebuie să vadă prima dată ce nu este bine, și apoi să facem ce trebuie, cum trebuie.

Este promisiunea mea: „VOCEA CETĂȚENILOR VA FI AUZITĂ!”, a declarat Petru Bodocan, candidatul PSD la Primăria Borșa.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.