Oamenii din Câmpia Turzii vor putea lucra în incinta ISCT din nou

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan s-a întâlnit cu reprezentanţii Companiei GREEN WEEE Internaţional-cea mai mare fabrică integrată de tratare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) din România şi una din cele mai moderne din Europa

Baza discuţiei a fost investiţia de 4 mil. euro pe care Compania intenţionează să o facă în municipiului Câmpia Turzii în această perioadă, prin cumpărarea şi renovarea unor hale de producţie în incinta ISCT, în vederea demarării activităţii economice începând cu luna septembrie a acestui an. Acest lucru presupune pentru Câmpia Turzii crearea a 50 de noi locuri de muncă, iar în următorii ani o nouă investiţie de aproximativ 6 mil. euro şi implicit alte  noi locuri de muncă.

GreenWEEE Internaţional în Câmpia Turzii reprezintă un motor verde, precum şi creşterea activităţii de exportare.  De asemenea, compania vine în sprijinul municipiului prin programul SIGUREC, ca cel mai modern serviciu de preluare şi de colectare a deşeurilor care există în prezent în România (staţii automate amplasate în parcările marilor retaileri sau în interiorul magazinelor, preluare a deşeurilor din faţă casei, recompensarea pe loc populaţia pentru reciclare).

Pe lângă partea economică semnificativă, compania GreenWEEE Internaţional va fi parte a programului ”Fii responsabil! Fii partenerul meu!” prin implicare activă alături de administraţia locală şi beneficiar a unei infrastructuri moderne cu privire la reciclare şi colectare selectivă.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău