Disperați după ciolan, PMP-iștii din Turda - Nap, Moldovan și Lungu- trimit SMS-uri cetățenilor

Disperați după ciolan, PMP-iștii din Turda – Nap, Moldovan și Lungu- trimit SMS-uri cetățenilor

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile locale, nervii celor din PMP Turda sunt întinși la maximum, altfel nu se explică de ce recurg la soluții disperate și nu tocmai onorante. O seamă de locuitori din Municipiul Turda au primit SMS-uri prin care sunt anunțați/îndemnați să voteze anumiți candidați ai PMP Turda. Jenantă situația în care se pun conducătorii acestui partid, mânați de disperarea de a pune mâna pe…ciolan.

Senatorul Lungu anunță că vrea să fie  șeful Consiliului Județean Cluj

Astfel, senatorul PMP Cristian Lungu, cel care a iscat o mare controversă, modificând Legea educației în așa fel ca teoriile privind identitatea de gen, studiate în universități din întreaga lume, să fie interzise în școlile din România, a trimis SMS-uri cetățenilor, prin care îi anunță că este candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Dar de ce nu-i lăsați dumneavoastră, domnule Lungu, pe oameni, să citească ei pe buletinele de vot? Ce e asta, campanie de sms marketing? Tocmai, dumneavoastră, care vă lăudați cu legături cu cercurile politice conservatoare din SUA și care v-ați numărat printre principalii sponsori ai PMP la europarlamentarele din 2019, să coborâți așa de jos? În plus, ați uitat să menționați de unde ați avut numerele de telefon ale cetățenilor? Ați cumpărat vreo bază de date?

Nap se mulțumește cu funcția de consilier local

La rândul său, Adrian Nap, fost șef al PMP Turda, și actual consilier local, din partea PMP a recurs la același mijloc …neortodox, de a trimite SMS-uri alegătorilor, prin care îi anunță că este  candidat la funcția de consilier, în Consiliul Local Turda. De altfel, Nap nu este  un personaj ocolit de scandaluri, cel mai recent caz apărut în presă fiind cel în care un tânăr îl acuza că angajează minori și nu face contracte de muncă.

Moldovan vrea Primăria Turda, după încercarea eșuată de a  deveni senator

Și, nu în ultimul rând, Emil Moldovan,  candidatul PMP la funcția de Primar al Municipiului Turda, a dat și el SMS-uri alegătorilor, anunțându-i despre candidatura sa. Penibil este un cuvânt prea blând  pentru această acțiune jenantă.

Moldovan este, în prezent, consilier local, ca și amicul său Adrian Nap, iar la alegerile parlamentare din 2016 și-a încercat norocul, candidând, fără succes, pentru Senat.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii