În municipiul Câmpia Turzii există străzi care nu au fost asfaltate niciodată

Infrastructura stradală a municipiului Câmpia Turzii este pe cale să se îmbunătăţească, autorităţile locale contribuind în această perioadă la demararea lucrărilor.

Astfel, intrarea în Cartierul  Şarât, cu cel mai mare număr de populaţie şi cu un trafic intens, s-a aflat pe lista de prioritate propusă pentru asfaltare, consituind motiv de bucurie pentru cetăţenii din această zonă. Concret, este vorba de strada Vasile Goldiş, care nu a fost niciodată asfaltată, aici existând doar plăci de beton, aşezate aleratoriu în urmă cu zeci de ani.

Primarul Dorin Nicolae Lojigan declară: “Astăzi, după foarte multi ani de zile, putem vorbi despre faptul că asfaltarea străzii care asigură accesul în acest cartier este aproape finalizată. Cetăţenii care intrau în cartierul Şarât pe aceasta zonă distrusă în totalitate, vor putea circula acum în condiţii extraordinare!”

De asemenea, a fost reabilitată şi intrarea pe strada Avram Iancu, întrucât aceasta nu a fost asfaltată integral, fiindcă este cuprinsă în proiectul de peste 7 milioane de euro pe care Municipiul Câmpia Turzii urmează să îi acceseze prin Planul de Mobilitate Urbană.

Primarul Lojigan afirmă:” Lucrările pe strada Avram Iancu care asigură accesul către Spitalul municipal şi către Gara din Câmpia Turzi au fost finalizate. Nu a fost reabiltată în întregime, pentru ca aceasta va intra în proiectul de peste 7 milioane de euro pe care urmează să îi accesăm prin fonduri europene, prin Planul de Mobilitate Urbană.”

Acesta este un plan de transport pentru perioada 2016 – 2026, care are în vedere o analiză completă a modului în care oamenii se deplasează în oraş, dar şi în afara lui, identificând provocările în materie de mobilitate cu care se confruntă municipiul şi propunând soluţii pe termen scurt, mediu şi lung

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii