Mihail Mărginean

Candidatul PSD la Primăria Luna, Mihail Mărginean, se declară un susținător al dreptății, hotărât să conserve tradițiile și să modenizeze localitatea

De loc din Luna, social-democratul Mihail Mărginean a decis că candideze la Primăria comunei. Se declară un om de echipă, drept, ferm și hotărât, care vrea modernizarea localității și păstrarea tradițiilor.

”Dacă vreți să vă spun exact cum sunt eu, vă spun: mor pentru dreptate. De când lucrez în administrația publică, nu doar de când sunt viceprimar, am format o echipă de consilieri capabilă să acopere toată gama de probleme și nevoi ale comunei mele.

Este evident din întreaga mea activitate că nu pot fi altfel decât un jucător de echipă, un om care s-a format în viață muncind pentru fiecare pas din evoluția sa și a celor pe care îi reprezintă. Mi-am șlefuit vocația de organizator, nevoit fiind să iau cele mai bune decizii pentru o comunitate întreagă. Se știe că sunt ferm și hotărât. Cred că deciziile corecte pentru reușita colectivă se pot lua doar în echipă. Nu cred în oameni providențiali, cred în oameni drepți, cred în cinste, în respectarea cuvântului dat.

Este la fel de evident pentru oamenii care mă cunosc că sunt un social-democrat credincios valorilor și principiilor acestei doctrine. Nu îmi plac trădările și pot să spun, cu tărie, că detest trădătorii. Sunt nu doar băștinaș al comunei mele ci și un înfocat susținător al nevoii de modernizare a infrastructurii din mediul rural, concomitent cu conservarea tradițiilor și identității noastre

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii