Localitatea Moldovenești, punct de atracție pentru turiști

Primarul comunei Moldoveneşti, domnul Ioan Mărginean se preocupă în permanenţde bunul mers al comunei pe care o reprezintă şi care a devenit un punct de atracţie pentru turişti.

Acesta este unul dintre motivele pentru care speră să poată realiza, atât pentru cetăţeni, cât şi pentru cei care vizitează zona cât mai multe proiecte care îmbunătăţesc infrastructura locală. Astfel, prioritar pentru edil sunt: înfiinţarea reţelei de apă şi canalizare în satul Bădeni,  reţeaua de apă în satele Podeni şi Stejăriş, precum şi  modernizrea străzilor din commune.

În urma alocării sumei de 7,6 milioane de lei de la Guvernul României , comuna Moldoveneşti are posibilitatea să ofere locuitorilor noi oportunităţi de modernizare , dar şi un confort propriu pentru cetăţeni.Pentru înfinţarea reţelei de apă în satul Podeni au fost alocate 2.000.000 lei, iar pentru modernizarea sistemului de alimentare cu apă în comuna Moldoveneşti şi înfiinţare reţea de apă în satul Stejeriş, suma de 5.598.101 lei.

Un alt ajutor oferit comunităţii din Modoveneşti vine din partea Consiliului Judeţean Cluj, care va asfalta Drumului judeţean care trece prin satul Podeni şi Moldoveneşti, iar din bugetul local se va realiza asfaltarea între satele Bădeni şi Stejeriş, ceea ce ar facilita trecerea dintr-un sat în altul.

Investiţiile care urmează să fie făcute în infrastructura locală şi a satelor arondate comunei Moldoveneşti sunt necesare, spune edilul, întrucât zona amintită se află printre preferinţele turiştilor, care în ultima perioadă este vizitată din ce în ce mai intens.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii