Acasă Politic Liviu Dragnea rămâne în inchisoare. Cererea de eliberare condiționată a fost respinsă

Liviu Dragnea rămâne în inchisoare. Cererea de eliberare condiționată a fost respinsă

Fostului lider PSD și șef al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, i-a fost respinsă de către Curtea de Apel București cererea e eliberare condiționată, după ce contestația sa a fost declarată ca neîmtemeiată. Decizia este definitivă.

În timpul procesului de la Curtea de Apel Bucureşti, Liviu Dragnea a declarat că este nevinovat, susţinând că, dacă va fi menţinut în închisoare „prin încălcare brutală a drepturilor omului”, înseamnă că justiţia din România „nu rezistă la presiuni politice”.

„Spun ce am mai spus. Am fost trimis la puşcărie total nevinovat. Pe fond, am fost trimis la închisoare de un complet nelegal. Avocatul a arătat că România e parte la Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, care e clară şi fără echivoc.

Am fost trimis la închisoare prin nerespectarea legii şi, dacă voi fi menţinut în închisoare prin încălcare brutală a drepturilor omului, înseamnă că în România justiţia nu rezistă la presiuni politice. Sper că veţi adopta o decizie prin care să nu se menţină nerespectarea CEDO sau a legilor ţării”, a spus Dragnea în sala de judecată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version