Lista oamenilor politici care au fost depistați coronavirus. Campania electorală a contribuit la infectare

La câteva zile după alegeri, au apărut primele cazuri de COVID-19 în rândul politicienilor. Acest fapt se datorează campaniei electorale, în care politicienii au avut întâlniri mai dese și de apropiere cu cetățenii.

Lista politicienilor care au COVID-19

Irina Munteanu, subprefect de Cluj, a fost confirmată cu COVID-19, ea fiind testată după ce a rămas fără gust și miros.

Viceprimarul Iașiului, Gabriel Harabagiu (PSD), se află în autoizolare la domiciliu după ce a fost declarat pozitiv la infecţia cu COVID-19. El spune că s-a infectat în urma unei călătorii în Grecia.
Primarul Galațiului a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, la o săptămână după ce a aprobat și finanțat un festival culinar deși incidența depășește 1.5 infectări la mia de locuitori.

Administratorul public al Municipiului Deva s-a infectat pentru a doua oară

Inspectorul Școlar General al Capitalei a fost confirmat cu coronavirus. El a fost în campanie electorală, candidând săptămâna trecută pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București

Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a intrat în carantină pentru următoarele 14 zile, chiar în sediul prefecturii. El a fost testat negativ la COVID-19, dar este contact direct al unui caz confirmat, a anunțat instituția într-un comunicat de presă.

Președintele Biroul Electoral Județean Dâmbovița, subprefectul județului și un funcționar din cadrul Autorității Electorale Permanente au fost confirmați cu coronavirus.

Gabriel Zetea, șeful PSD Maramureș, a anunțat vineri pe Facebook că testul Covid-19 a ieșit pozitiv, după ce un coleg de partid cu care a avut contact fusese confirmat în urmă cu două zile.

Primarul din Sighetu Marmației a fost internat la Spitalul Suport COVID din Baia Mare, în urma unui test pozitiv efectuat marți. Deoarece starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, s-a luat decizia ca acesta să fie adus de urgență la spitalul din Baia Mare.

Trei lideri ai PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns în spital. Aceștia s-au întâlnit vineri, cu două zile înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dâncu și Paul Stănescu, la un miting electoral.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a fost primul politician testat pozitiv pentru COVID-19, după campania electorală, acesta făcând anunţul marţi după-amiază, pe pagina sa de socializare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii