LA CÂMPIA TURZII DEBUTEAZĂ PRIMA SESIUNE A PROIECTULUI”TRUST YOUR ART”

Datorită implementării proiectului cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, intitulat”TRUST YOUR ART”, tinerii au posibilitatea să-şi arate aptitudinile artistice unor profesionişti avizaţi.
Astfel, în data de 25 iulie 2017, de la ora 17.00 va avea loc prima sesiune a  preselecţiilor spectacolului “TRUST YOUR ART!” desfăşurat  în incinta Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”. Toţi tinerii până în 18 ani care au vocaţie spre muzică şi dans sunt aşteptaţi să-şi  exprime aptitudinile artistice în faţa unor specialişti  în domeniu, prezenţi la Câmpia Turzii.
Preselecţiile se vor efectua pe 2 secţiuni: muzică vocală şi dans sportiv. În urma departajării, copiii selecţionaţi vor fi invitaţi în data de 4 august, ora 19.00 la Palatal Cultural “Ionel Floaşiu” la un concert live, în compania unei formaţii profesioniste cu prestaţie live, având oportunitatea să se afirme în faţa unui public de excepţie.
Proiectul al cărui beneficiar este Asociaţia Pro Assisto, se implementează în municipiul Câmpia Turzii,  în perioada de 28.06 – 13.08.2017. Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 17. 550 lei, din care finanţarea  nerambursabilă este de 15. 795 lei.
Scopul proiectului este dezvoltarea profilului cultural local – integrarea socială a tinerilor cu dizabilităţi prin activităţi de formare şi implicare a acestora în activităţi de cultură, arta audio-vizuală şi arta plastică. În cadrul proiectului, 10 tineri cu dizabilităţi vor participa la ateliere de lucru, pe parcursul a două luni,  coordonate de specialişti, în care se va interveni pe dezvoltarea stimei de sine, pe formare de deprinderi de viaţă independentă şi abilităţi practice.

Aceşti tineri vor fi gazdele concertului de muzică uşoară live, din 4 august 2017, intitulat TRUST YOUR ART (Crede în arta  ta), unde vor expune, de asemenea, produsele handmade confecţionate.
Împreună cu voluntarii Asociaţiei ProAssisto, tinerii cu probleme speciale îşi vor etala obiectele hand made şi în cadrul evenimentului Zilelor Municipiului Câmpia Turzii.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii