Sunteti aici:PoliticIoan Neselean, candidatul PSD la Primăria Gherla, spune că nu este omul compromisurilor și promite că va ridica orașul la un alt nivel

Ioan Neselean, candidatul PSD la Primăria Gherla, spune că nu este omul compromisurilor și promite că va ridica orașul la un alt nivel

Publicat in data

Candidatul PSD la Primăria Gherla, Ioan Neselean, nu se află la primul madat de edil, așa că oamenii îl cunosc. Știu cu toții că este responsabil, că a făcut ce a promis și că a păstorit bine Gherla, unul dintre cele mai bine păstrate orașe vechi din țară.

“Când răspunzi doar pentru tine, doar de viața ta, responsabilitatea este mai mică. Atunci când răspunzi de un oraș, nu poți să iei hotărâri pripite. A fost o provocare să stăpânim situația și să gestionăm criza generată de pandemie, continuând, în același timp, proiectele începute și punând bazele altor proiecte.

Am crezut întotdeauna că în tot ceea ce faci trebuie să începi cu începutul și că un lucru bine făcut trebuie să aibă o bază solidă. Sunt social democrat încă de la începuturile social-democrației post-decembriste românești, din1990. Așa cum nu mi-am schimbat orientarea politică, nu mi-am schimbat niciodată nici partidul. În numele lui am candidat, principiile social democrate le-am susținut și le voi susține pentru totdeauna. Nu sunt traseist politic și ca să fiu sincer, nu-mi plac deloc traseiștii politici! Eu nu renunț la principiile mele, la crezurile mele, la demnitatea mea de OM, nici pentru funcții politice,nici pentru nimic altceva!
Din 2016 sunt primar al Gherlei. Momentul în care candidezi pentru prima dată la funcția de primar pentru orașul în care te-ai născut, ai copilărit, ți-ai clădit o familie, ți-ai crescut copiii, te-ai bucurat și ai suferit deopotrivă, este unic. Este momentul acela în care pornești de unul singur prin oraș, bați cu piciorul toate străzile și îl vezi cu alți ochi. Ai convingerea că totul e posibil, că știi totul, că poți totul. Crezi din tot sufletul că ai găsit soluția, că ai cheia rezolvării tuturor problemelor! Vezi toate fisurile din asfalt, toate bucățile lipsă din tencuială.

După ce ai fost ales primar mai dai o tură prin oraș, văzându-l de astă dată cu alți ochi. Îl vezi de data asta așa cum ai vrea să fie, cu toate străzile impecabile, cu toate clădirile proaspăt tencuite, cu spații verzi perfecte, dar mai ales cu oameni fericiți. Cu oameni care zâmbesc. Din păcate, te trezești repede. Îți rămâne hotărârea de a lupta până la capăt. Îndârjirea de a face tot ce se poate și de multe ori ceea ce e aproape imposibil, pentru a da viață tuturor proiectelor pe care le-ai susținut.

Când prezinți concetățenilor tăi o listă de proiecte, fiecare dintre ei are propria sa viziune asupra lor. Are propriile sale priorități. Eu am făcut ce am promis că voi face, iar în continuare, pentru următorii patru ani, promit gherlenilor nu doar că voi continua și finaliza toate proiectele începute, pentru care avem deja finanțare și care nu sunt deloc puține, ci voi ridica Gherla la un alt nivel. Nu pot să spun că am făcut tot ce am dorit. Pot să spun că am făcut tot ceea ce este omenește posibil pentru demararea și realizarea proiectelor. Nu e o taină pentru nimeni că orice proiect solid, de durată, cere timp. Și astfel de proiecte, solide, de durată am încercat, am realizat și realizăm la Gherla! Ceea ce am început, trebuie continuat!”, a declarat Ioan Neselean, candidatul PSD la Primăria Gherla.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...