alimentare cu apa

Incompatibilităţi la Compania de apă, filiala din Câmpia Turzii?

În cadrul şedinţei extraordinare, de îndată , consilierii locali ai Municipiul Câmpia Turzii au analizat situaţia Companiei de Apă –filiala Câmpia Turzii. Situaţia este foarte delicată întrucât din pricina angajărilor “familiale”, deja asupra companiei aplaneză pericolul de incompatibilitate.

Consilierii Gheorghe Rece, Gabriel David, Monica Uiorean, Vasile Tot, Sabin Ghemeş şi Ioan Varodi  se află toţi  în această postură, astfel că proiectele care vizau Compania de Apă Arieş, în speţă proiectele de patrimoniu, privind edificarea de clădiri sau închirierea şi transferul de clădiri sau terenuri între Municipiu şi operatorul de apă-canal nu au putut fi adoptate. Era nevoie de 13 voturi pentru, însă din pricina faptului că doi consilieri locali au absentat, dar şi din cauza unei posibile incompatibilităţi, proiectul nu a întrunit numărul necesar de voturi, fiind trecut pe o şedinţă viitoare.

Având în vedere faptul că pentru proiectul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi apă uzată, pasul 2 de finanţare europeană, singura hotărâre de consiliu local care mai trebuie aprobată este cea privind planul tarifar – care are caracter patrimonial, era necesar ca toţi consilerii locali   cu drept de vot să fie prezenţi. În caz contrar, investiţiile în valoare de 200 de milioane de euro ar putea fi blocate.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarea şedinţă de Consiliu  Local din această lună.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii