Iluminat public inteligent-noua realizare a administraţiei locale din Câmpia Turzii

De câteva luni bune în municipiul Câmpia Turzii deplasarea pietonală a fost îngreunată de masivele  lucrări effectuate prinvind introducerea cablurilor prin subteran. Adminitraţia publică a confirmat că în scurt timp acestea vor ajunge la final, aşa încât, locuitorii municipiului se vor putea bucura de noul aspect al municipiului.

Astfel, pe tot tronsonul din Piaţa Mihai Viteazu şi strada Aurel Vlaicu au fost realizate lucrări de reabilitare totală stradală, modernizare a iliminatului public, parcări noi, trotuare, mobilier urban şi parcuri de joacă.

Edilul municipiului, Dorin Nicolae Lojigan este încântat de faptul că a reuşit înlăturarea  vechilor stâlpi care susţineau zeci de cabluri electrice  ale companiilor de internet sau televiziune şi care totodată reprezentau un adevărat pericol pentru toţi. În orice moment mecanismele de susţinere ar fi putut ceda, punând astfel în pericol viaţa pietonilor.

Valoarea totală a lucrărilor este de peste 300.000 lei, bani pe care primarul Dorin Nicolae Lojigan i-a obţinut din fondurile guvernamentale prin programul  PNDL2.

Execuţia lucrărilor de modernizare oferă un aspect modern localităţii,  îmbunătăţeşte vizibilitatea pe timp de noapte, redă un mediu luminos, atractiv pentru locuitori şi creşte gradul de securitate individuală şi colectivă a comunităţii.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii