Horia Nasra, scrisoare către Iohannis: Primarii PSD aleși în 2016, devin peste noapte imaculați pe listele PNL?

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Deputatul PSD de Cluj, Horia Nasra, a publicat o scrisoare adresată președintelui României, Klaus Iohannis, în care critică, spune el, lipsa de sinceritate a primului om din stat.

Acest acuz vine după ce, de-a lungul anilor de mandat, Iohannis a criticat intens Partidul Social-Democrat, pentru ca acum, înainte de alegerile locale, să accepte numeroși primari din PSD pe listele partidului din care face parte, al național-liberalilor.

Scrisoarea lui Horia Nasra:

„Domnului Klaus Werner IOHANNIS, președintele României,

Domnului Rareș BOGDAN, prim-vicepreședinte al PNL,

Domnului Ludovic ORBAN, președinte al PNL,

Stimate domnule președinte, Klaus Iohannis,

Având în vedere calitatea domniei voastre, de lider informal al PNL, vă adresez o singură întrebare, de natură etică, morală: În ultimii patru ani, ați asociat răul, sub multiple forme, în societatea românească, cu PSD. Domnule președinte, când ați fost sincer? Când ați criticat visceral și ați jignit PSDiștii și PSD sau astăzi când îmbrăcați cămașa roșie a traseismului electoral și acceptați primari ai PSD, ai „ciumei roșii”, să candideze de pe listele PNL?

Stimați lideri ai PNL,

Considerați că este etică și morală presiunea pe care o puneți pe primarii PSD? Considerați că este corect să susțineți primari PSD pe lista PNL? De ce girați această prostituție electorală? Primarii aleși în 2016 pe listele PSD și catalogați în fel și chip, devin peste noapte imaculați și morali pe listele PNL?

Să vă fie rușine domnilor!

Horia Nasra

Deputat PSD Cluj”

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău