Acasă Politic Florești aka Veneția. Ploaia pune probleme floreștenilor care nu și-au cumpărat… șalupă!

Florești aka Veneția. Ploaia pune probleme floreștenilor care nu și-au cumpărat… șalupă!

florești aka veneția
Foto: Facebook

Florești aka Veneția. De câte ori plouă ceva mai tare, unele străzi din Florești devin adevărate „canale venețiene”, pe care nu poți înainta fără o „dotare” corespunzătoare. Dacă nu ai o gondolă (și-un gondolier care știe să interpreteze o barcarolă), atunci e bună o șalupă, o bărcuță sau măcar o cameră de cauciuc (de la un tractor ori un camion, să fie mai mare!).

Lăsând ironia la o parte, adevărul este că sistemul de canalizare – de pe străzi precum: Florilor sau Prof. Ioan Rus – este defectuos și nu poate prelua apa pluvială, atunci când debitul ploii e ceva mai mare sau când intemperiile durează mai mult de 15 minute. Sunt ani de zile de când locuitorii din zonă sesizează primăria, constructorul și pe oricine ar putea să le rezolve problema, dar, deocamdată, fără niciun rezultat viabil.

De când a început ploaia, pe grupurile de socializare floreștenii postează imagini și filmulețe cu ravagiile pe care natura le face în Florești aka Veneția. Le preluăm și noi, în speranța că poate le vede cine trebuie!

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Exit mobile version