Candidatul PMP la Primăria Turda

Disperare, numele tău este…complot: Candidatul PMP la Primăria Turda, sacrificat în favoarea candidatului USR?

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, disperarea unor partide s-ar părea că îmbracă forme nebănuite. În lupta pentru Primăria Municipiului Turda, se pare că s-ar fi pus la cale, vineri, 25 septembrie, o…”alianță” ce aduce a complot, pentru ca voturile pentru candidatul PMP să meargă la cel al USR.

“Vineri, la ora 12, într-o locație a latifundiarului Emil Turdean, principalul sponsor al USR, a avut loc o întâlnire între senatorul Cristian Lungu, de la PMP, senatorul Mihai Goțiu, de la USR, șeful PMP Turda, Adrian Nap și, evident, Emil Turdean. În cadrul acestei întâlniri, aceștia au hotărât ca voturile PMP pentru postul de primar să plece către candidatul USR la Primăria Turda. Practic, îl sacrifică pe candidatul PMP la Primăria Turda, Emil Moldovan, în favoarea candidatului USR la Primăria Turda, Andrei Suciu”, ne-au declarat  surse  politice locale.

Dacă ar fi așa, toată această “alianță”, care s-ar fi pus la cale vineri, are un aer penal. Habar nu avem dacă, sau cum, ar vrea să realizeze “cinstita adunare”  un astfel de lucru, dar reamintim că există un Cod Electoral, iar încălcarea acestuia se  pedepsește, potrivit Codului Penal.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii