Acasă Politic Discuții intime despre cum PMP Turda mânărește sondajele, de frica lui Cristian...

Discuții intime despre cum PMP Turda mânărește sondajele, de frica lui Cristian Matei. Vezi de ce sunt în stare pmp-iștii ca să pupe ciolanul

Candidați PMP cu iz penal, la Turda. Adrian Nap angajează minori și nu plătește CAS

Zicala “politica e o c…ă” se pare că, pe alocuri, se adeverește. Mânat de dorința disperată de a câștiga alegerile locale, PMP Turda recurge la gesturi total ne fair-play și care sfidează bunul simț și legea. Așa se face că mass-media a descoperit  un sondaj fake, marca PMP.

Citește și: Candidați PMP cu iz penal, la Turda. Adrian Nap angajează minori și nu plătește CAS

Dându-și seama că sunt șanse reduse ca turdenii să mai înghită minciuni și promisiuni deșarte, PMP Turda a recurs la un alt șiretlic: a mânărit un sondaj, în speranța că va reuși să-l denigreze pe candidatul PNL la Primăria Turda, Cristian Ocravian Matei, omul care este un veritabil campion al atragerii de Fonduri europene, un bun specialist în administrație publică și, nu în ultimul rând, favorit în toate sondajele de opinie.

Așa că PMP a trecut la treabă și a fabricat un sondaj de opinie pe Poll Maker, o platformă unde pot fi șterse voturile pe care nu le agreezi. Așa se face că PMP-iștii Turdeni s-au pus pe vot, fiecare de câte ori a putut, activitatea lor fiind coordonată pe propriul lor grup de Whatsapp.

Jurnaliștii  infiltrați în grup au descoperit cum funcționa mașina de voturi a PMP Turda: se șterg voturile PNL-ului și ale lui Cristian Matei și se umflă cele ale lui Andrei Suciu, PMP Turda. Dragilor, ați început cu stângul și furați încă din sondaje.

Potrivit sondajului realizat de publicația inturda.ro, care a avut loc în perioada 26 august – 03 septembrie 2020 , candidatul PMP a avut o valoare politică de sub 6%, iar primarul în funcție a fost preferat de peste 62% din turdeni, astfel PMP-iști au ajuns la disperare și au recurs la maniere imorale de falsificare a sondajelor online, punându-și camarazii de partid să voteze de zeci de ori.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version