dj 150

Deputatul Horia Nasra: „Finalizarea și depunerea listelor în al 13-lea ceas, o rușine istorică pentru PSD Cluj”

Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra critică atitudinea colegilor de partid pentru faptul că s-au mișcat cu încetinitorul în ceea ce privește depunerea listelor cu candidații pentru primării, respectiv consilii locale.

Parlamentarul a criticat mai multe acțiuni ale partidului din care face parte, printre care și numirea unui candidat cu antecedente penale la primăria comunei Florești.

„1. Le urez succes tuturor celor aflați pe lista PSD Cluj la alegerile locale. Votul meu va fi PSD, pentru candidații PSD, colegii mei.

2. Finalizarea listelor și depunerea lor în al treisprezecelea ceas este o rușine istorică pentru PSD Cluj. Componența listelor, în integralitatea lor, a fost realizată de către 4-5 colegi, fără dezbatere, fără vot în CEX-ul județean.

3. Până la această oră, 99% dintre membrii PSD Cluj nu cunosc componența listei la Consiliul Județean. Poate până în ziua votului oficial o vom afla cu toții!

4. Din informațiile pe care le am, lista ascunsă a candidaților la Consiliul Județean Cluj nu cuprinde pe locurile elgibile reprezentanți din toate zonele județului, fiind evident o listă realizată în mod superficial.

5. Regret că, la nivel municipal, dar și județean, colegi onorabili au fost dați la o parte ori s-au retras singuri, nedorind – pe bună dreptate ! – să gireze această modalitate de a face pe ascuns o listă și de a o ține în secret chiar și după depunerea ei oficială. Sunt colegi cu CV-uri de necontestat, cu experiență politică și cu prestanță morală și intelectuală, care, din păcate, nu se regăsesc pe lista PSD Cluj.

6. Înțelegerea de la Florești, în favoarea unui candidat penal, este inacceptabilă”, a scris Nasra pe pagina sa de Facebook.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii