Cosmin Toderean

Cosmin Toderean, candidatul PSD la Primăria Vad, este unul dintre fiii satului, întors acasă, după terminarea studiilor, care vrea să creeze un viitor pentru această localitate

Inginer de profesie, Cosmin Toderean candidează, din partea PSD, la Primăria Vad. Este unul dintre fiii satului, plecat la oraș să-și definitiveze studiile, dar care nu a putut sta departe de locurile natale. Toderean s-a întors acasă și vrea să îmbunătățească viața locuitorilor din Vad, să modernizeze localitatea, astfel încât cei doi fii ai lui să se simtă acasă aici.

”Sunt unul din fiii satului, plecat la scoală și întors acasă în natură, la ferma sa. Inginer fiind mi-am schițat și construit o viată așa cum am crezut eu că e bine în această lume, iar de ceva vreme încerc sub multe forme să imbunătătesc condițiile acestei lumi pentru prezentul și viitorul oamenilor din jurul meu, copii, tineri și seniori și implicit pentru șansa celor doi băieți ai mei de a iubi locurile natale, de a alege și pe mai târziu să rămână acasă.

Cred în rolul sportului în viață, adun copii și formez echipe, adun oameni buni și le facem împreună bucurii celor care merită. Îmi place să cred că sunt un tip smart, un om care se înseninează când reușește să îndepărteze norii, căruia îi pasă și care nu poate alege niciodată să nu se implice în viață comunității în care a ales să trăiască.

Un primar, cred eu, asta trebuie să facă, să trăiască și să respire pentru a face bine, pentru a moderniza comuna, pentru a fi mândru de mândria și bucuria consătenilor săi,. să fie vizionar și să muncească pentru fiecare proiect al comunității așa cum o face atunci când e vorba de propria-i familie”, a declarat Cosmin Toderean, candidatul PSD la Primăria Vad.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii