Comuna Tureni face întăbulări gratuite la terenuri

Întăbularea gratuită a terenurilor agricole continuă, la fel şi programul pentru cadastru la nivel naţional. Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a făcut publice printr-o serie de ordine apărute în Monitorul Oficial mai multe liste cu localităţi unde vechile evidenţe de cadastru au fost închise. Prioritate au avut unităţile administrativ-teritoriale din mediul rural.

De aceasta beneficiază şi comuna Tureni, unde întăbularea gratuită a terenurilor se efectuează pe sectoare cadastrale. Proprietarii terenurilor vor fi înştiinţaţi de către conducerea Primăriei, în vederea programării în vederea rezolvării acestei situaţii.

 Identificarea şi numerotarea imobilelor cuprinse în tilturile de proprietate emise în baza legilor fondului funciar sau alte acte de proprietate, planuri şi alte evidenţe cadastrale şi de publicitate imobiliară anterioare realizării cadastrului şi deschiderii noilor cărţi funciare, pe sectoarele din unităţile administrativ-teritoriale prevăzute în anexa la prezentul ordin, îşi pierd valabilitatea, afirmă surse din cadrul ANCPI.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii