Acasă Politic Liberala Claudia Ardelean, patroana unei firme de hostess, dată afară de la...

Liberala Claudia Ardelean, patroana unei firme de hostess, dată afară de la conducerea unui spital din Cluj

claudia ardelean

Claudia Ardelean, mini-vedetă pe rețelele de socializare, numită la conducerea unui spital din Cluj-Napoca a demisionat din funcție la cerearea liderului CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, frumoasa membră a PNL Cluj anunțase foarte mândră că a fost numită în Consiliul de Administrație al spitalului al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca. „Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita funcția publică de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Mulțumesc pentru încredere și susținere Partidului Național Liberal Cluj!”, a scris Claudia Ardelan pe Instagram.

La doar câteva ore după publicarea acestui mesaj și după ce au apărut mai multe informații în spațiul public despre membra PNL, frumoasa liberală și-a șters postarea de pe rețelele de socializare. Ulterior, a venit și replica reprezentanților Consiliului Județean Cluj.

Urmare a informațiilor apărute în presă cu privire la numirea, în calitate de supleant 2, a doamnei Claudia Ardelean, în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca (funcție neremunerată), președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, face următoarea declarație publică:

„Regret nespus incidentul. Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună.

Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a precizat liderul forului administrativ județean.

Claudia Ardelean, în vârstă de 27 de ani, este absolventă de UBB și deține o agenție de evenimente. Aceasta a intrat în politică în anul 2014 în TNL, organizația de tineret a Partidului Național Liberal din România. „Fiecare acțiune pe care o demarăm reprezintă un pas înainte, pentru noi, de a ne apropia de cetățeni, de a-i cunoaște și de a-i învăța să ni se alăture în proiecte care urmăresc dezvoltarea și modernizarea orsașului nostru în continuare”, scria pe Instagram tânăra liberală.

În 2020, la alegerile locale din 27 septembrie, a candidat pentru un loc în Consiliul Local Cluj-Napoca din partea PNL Cluj. „Este o onoare pentru mine să fac parte din echipa PNL, structură în cadrul căreia sunt membru activ încă din anul 2014. Au trecut 6 ani de când fac parte din această echipă și de atunci răspund zi de zi noilor provocări prin implicare, solidaritate și o gândire liberală”, spunea Claudia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version