Căminele culturale din Apahida și Pata, modernizate cu fonduri europene

Comuna Apahida a primit finantare europeana pentru ,, Modernizarea si dotarea caminelor culturale din Apahida si Pata ” – valoarea finantarii este de 500.000 euro nerambursabil .

Finantarea a fost acordata prin Masura 7.6-PNDR – ,, … Investiţii asociate cu protejarea patrimoniului cultural . Scopul investițiilor sprijinite în cadrul acestei submăsuri este de protejare a patrimoniului cultural sau/ și realizare a investițiilor pentru conservarea moștenirii de interes local, a așezămintelor monahale inclusiv a modernizării așezămintelor culturale” .

Primăria Apahida a realizat deja modernizarea căminului cltural din Sânnicoara, astfel că prin acest proiect și ceilalți cetățeni vor avea cămine culturale moderne.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Locuitorii localităţii Sannicoara se bucură deja de un nou cămin cultural. Investiţia realizată din fonduri publice al primăriei se ridică la suma de 880.000 de lei. Construcţia a presupus pentru început demolarea şi evacuarea molozului pentru construcţia existentă. Mai apoi a fost construit un corp nou de clădire cu funcţiunea de Cămin Cultural, o construcţie cu regim de înălţime „ parter + mansardă” pe teren cu suprafaţă de 527 mp.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare