Acasă Politic AUR la Cluj-Napoca: „Nu despre măști de protecție e vorba”

AUR la Cluj-Napoca: „Nu despre măști de protecție e vorba”

George Simion, președintele partidului AUR, a venit în Cluj-Napoca la un miting organizat cu ocazia rezultatelor parlamentare. Acesta a fost întâmpinat de o mulțime restrânsă care l-a așteptat cu steaguri și icoane, scrie Betanovacluj.

Mesajul lui George Simion

„Bine v-am găsit oameni de aur, mulțumim pentru susținere, mulțumim că sunteți aici, mulțumim că împreună am câștigat o primă bătălie dintr-un număr mare”, așa și-a început George Simion discursul politic de la Cluj-Napoca. Acesta a continuat prin a spune că partidul AUR a fost în această campanie singur „împotriva tuturor”, blamând mass-media pentru faptul că partidul nu a avut trecere la televiziuni motivând că sistemul voia să-i îngroape.

„Mare parte din televiziunile centrale fac parte din sistemul care a omorât România timp de 30 de ani”, declară președintele partidului.

„Nu despre măști de protecție e vorba”

George Simion, după ce le-a mai mulțumit încă odată clujenilor pentru susținere, i-a rugat pe aceștia să își pună masca de protecție și să păstreze distanțarea socială. „Domnul din spate consuma un energizant sper și îl rog și pe el să își pună masca de protecție pentru că nu despre asta e vorba. Nu despre măști e vorba, nu despre grija pe care trebuie să o avem unii față de ceilalți, ci despre faptul că s-au comis multe acte de corupție în timpul actualei pandemii.

E vorba de corupție

Mesajul partidului s-a concentrat pe anti-corupție și pe faptul că în timpul pandemiei mulți români nu au avut acces în spitale. În același timp, președintele partidului AUR blama la Cluj faptul că medicamentele necesare românilor nu s-au găsit în farmacii în timpul pandemiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version