Atanasiu Petruţ

Candidatul social-democrat la Primăria Chiuiești, Atanasiu Petruș, se simte legat de locul copilăriei sale și are proiecte benefice pentru comunitatea din care face parte

Atanasiu Petruț candideaază, din partea PSD, la Primăria  Chiuiești  și nimic din ceea ce se întâmplă în această localitate nu  îi este  indiferent pentru că aici este locul copilăriei sale. Mai mult, Atanasiu Petruț  mărturisește că are în  plan  o serie de  proiecte  benefice  dezvoltării comunității din Chiuiești.

“Cred că e nevoie de mine la Chiuieşti, cred că e nevoie și de evoluție și de democrație la Chiuieşti. E un loc de poveste, e un loc care îți taie respirația, e locul copilăriei mele și locul în care simți că poți îmbătrâni frumos dacă nu te sperie nicio barieră atunci când ți-ai propus să faci o mulțime de lucruri benefice comunității tale. Atipia din desfășurarea alegerilor democratice de aici, a fost pentru mine o provocare.
Nimeni nu l-a concurat până acum pe actualul primar, nimeni nu a îndrăznit să demonstreze că se poate și mai bine. Vom vedea de ce oare se întâmplă toate aceste lucruri, dar mai mult îmi doresc să se poată vedea puterea de muncă și reușita proiectelor unui om care a învățat în viață că trebuie să îți pese, să lupți, să respecți legea, să muncești, să pui suflet și să nu te sperie nimic atunci când ți-ai propus să atingi obiective cu mare însemnătate pentru tine și pentru cei din jurul tău.”, a declarat Atanasiu Petruţ, candidatul PSD la Primăria Chiuieşti.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii