Marcel Ciolacu : „Președintele Klaus Iohannis este nevoit să mintă periodic”

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara că preşedintele Klaus Iohannis „este nevoit să mintă periodic” pentru a acoperi incompetenţa Guvernului Orban.

„Preşedintele Iohannis este nevoit să mintă periodic, să iasă la televizor. Este guvernul său. Acest Guvern condus de Orban s-a dovedit total incompetent.

Mai nou, după raportul Curţii de Conturi, sunt şi hoţomani. Cel mai grav dintre toate, sunt lipsiţi de orice credibilitate, după modul lor de a se comporta, ca şi guvernanţi. În această perioadă a pandemiei, modul de comportament social, faci chefuri în biroul primului ministru, fără mască. Şi atunci, preşedintele ar fi avut două alternative.

Să iasă şi să recunoască că acest Guvern este un eşec politic total sau să continue să încerce să-i acopere periodic, cu credibilitatea funcţiei prezidenţiale, să-i tragă după el, să depăşească aceste alegeri. De aceea şi această obsesie de a avea alegerile cât mai repede, pentru că vede că nu funcţionează acest Guvern (…) Ca să acoperi toate aceste lucruri îţi creezi un duşman imaginar sau neimaginar, tradiţional – PSD şi ataci PSD”, a declarat ieri Ciolacu.

Afirmaţia liderului PSD vine ca un răspuns la declaraţia făcută miercuri de preşedintele Klaus Iohannis că „prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi”.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău