Postare plină de înțelesuri din partea lui Claudiu Bleonț. Să fi pătruns actorul sub tutela PNL pentru alegerile locale?

Actorul Claudiu Bleonț și-a exprimat public dorința de a candida pentru funcția de primar al comunei Beliș, iar zilele acestea artistul s-a văzut cu mai multe figuri din PNL, scriind chiar și o postare pe Facebook în care a expus ideile cu pe care le-a reținut din respectivele întâlniri.

Bleonț a discutat inclusiv cu premierul României, Ludovic Orban, acesta lăudând atitudinea, caracterul lui și modul în care acesta și ceilalți politicieni își fac treaba. Textul, însoțit de imagini, a fost postat ieri pe profilul personal de Facebook al actorului și poate da de înțeles că acesta se apropie de o afiliere la partidul liberal.

„Când, de pe poziția de simplu cetățean, ajungi la factorul de decizie aflat pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei politice, și ești primit, ascultat și ajutat – fără a ți se cere nimic în schimb, fără a fi condiționat, fără a fi nevoit să fii «dator» unei structuri de partid sau unei ideologii politice înțelegi că România are o șansă extraordinară și prinzi aripi. Așa că mulțumesc sincer Ludovic Orban pentru că ți-ai făcut timp să asculți oful oamenilor din Apuseni și pentru că mi-ai arătat că există soluții reale pentru o Românie mai bună.

PS: Poziția pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primăria Beliș, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în fața oamenilor, am intrat în curțile lor, i-am privit în ochi și le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nicio clipă sa fiu «un alt politician» care doar promite că va rezolva…Așa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonț, am luat la rând ministerele, am deschis uși, am pus întrebări și am căutat soluții. Pentru că pentru moți cuvântul dat și mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie și au greutatea morală a unei certitudini – ai promis că faci, atunci trebuie să faci. Așa că nu am cum să nu mulțumesc unui guvern PNL care m-a primit, m-a ascultat, mi-a oferit soluții și suport real. Fără a îmi cere nimic în schimb, fără a mă condiționa sau «îndatora» pentru viitor. Ci pur și simplu pentru că am întâlnit niște oameni extraordinari, care pot și vor să facă România mai bună pentru noi toți și care mi-au dovedit mie, Claudiu Bleonț, că liberalismul nu e doar o poveste istorică a României mari ci un viitor cât se poate de concret, susținut de oameni și pentru oameni. Cu adevărat «prin noi înșine».

Mulțumesc Ludovic Orban, Ovidiu Raețchi, Robert Sighiartău, Adrian Oros, Ionuț Stroe, Bogdan Gheorghiu și vă aștept în Apuseni să le arătați și moților ce mi-ați arătat mie – că împreună se poate”, se arată în postarea lui Bleonț de pe Facebook.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii