Acasă Politic 2021 trebuia să fie un an al reformelor nu un an al...

2021 trebuia să fie un an al reformelor nu un an al crizei politice generată de interese obscure

2021 trebuia sa fie un an al reformelor, anul în care multiplele probleme cu care se confruntă România să fie în curs de rezolvare, un an în care lupta cu pandemia să fie aproape câștigată, nu un an pierdut, nu un an al luptelor pentru putere personală a unor oameni mici care au impresia că sunt mari oameni politici în această categorie intrând și Dacian Cioloș acest fost premier ,,tehnocrat,, a cărui singură realizare politică este eșecul răsunător numit Cumințenia pământului.

Guvernul Cioloș nu a reușit să obțină numărul necesar de voturi pentru a fi învestit, rezultat previzibil, de altfel, astfel că se va prelungi criza politică. Au fost 88 de voturi pentru, iar ca să fie învestit

Cabinetul USR avea nevoie de 234 de voturi.

Actorii principali ai acestei mascarada politice printe care se numără și președintele Klaus  Iohanis sunt copărtași la decesele care astăzi se înregistrează în statistici.

De ce?

Pentru că astăzi trebuia să avem un sistem pregătit pentru a face față acestui val 4 despre apariția căruia se știa și în timpul congresului PNL.
Cinism dus la extrem din partea unor actori politici meschini.

Să vedem cine urmează. ( Câțu)
Ps: Ce contează țara și ale ei probleme.

Curteanu Mihai – consultant politic

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version