Perdantul politician ARIEȘEAN și jilțul de viceprimar. Va pupa visul primăriei?

ionut-geana

Gal Avram este un personaj politic foarte controversat pe câmpiile Arieșului, care a reușit să ne surprindă și din spate și din față și cu dă-te roata.

Dorința de a ajunge cu orice preț primar în Câmpia Turzii, i-a adus multă notorietate printre puținii locuitori ce au mai rămas, dar l-a și pus în ipostaze urâte, pierzându-și credibilitatea, din cauza batăliilor politice pierdute cu brio. De multe ori se auzea prin oraș că dacă i s-ar oferi funcția de Președinte al României și cea de Primar în Ghiriș, ar alege a doua variantă, fără a sta pe gânduri.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Cum este unanim acceptat că politica e o curvă cu multe tentacule și trădarea are un rol orgasmic pentru partea ce o execută, Gal nu și-a învățat lecțiile politice și poate nici nu a reținut teoriile despre diplomație și PR de la SNSPA, unde a absolvit cu notă maximă!

Gal Avram a ajuns un cameleon politic versat, oriunde el a migrat a știut să fie pe val, dar acest lucru l-a costat și asta se vede. Deși invocă trădarea UDMR-ului, asta-i politica soră și frate, poate nu au avut încredere în Avram, poate nu era un înlocuitor mai bun sau poate așa trebuia să fie.

Degeaba vii și le promiți oamenilor că le aduci investitori și construiești fabrici și mașini ce se conduc singure, dacă nu ai argumente clare și SOLUȚII. De povești este sătul și ăla nou-născut. Nu schimbarea viceprimarului era varianta potrivită pentru oraș, în momentul de față!

Și din postura de consilier local, prin susținere și proiecte convingătoare și prin lobby făcut cu cap, puteai să faci ceva sănătos pentru ghirișeni, Avrame. Puteai foarte frumos să te pui în slujba lor, cum la Cluj-Napoca se poate ca unui consilier local cu proiecte bune să-i fie votate de toți și la Câmpia SE POATE, NUMA’ SĂ VREI!

Avram va mai candida la visul său, fotoliul de primar, pe care din ce se vede, are mari șanse să-l rateze. Eu garantez că PSD-ul nu-l susține, când va veni momentul. PSD Câmpia are un orgoliu, Hanga are un orgoliu, Pop și restul au orgolii. De ce să nu-și trimită PSD-ul un candidat propriu? De ce să-l susțină pe Gal? Vă zic eu, PSD-ul își susține om din interior, fără dubii, iar restul partidulețelor nu contează!

Majoritatea politicienilor, din iubirea ascunsă și profundă ce o poartă pentru o funcție anume, l-ar da la o parte și pe Dumnezeu, zicând că nu-i bun pentru cetățeni, că le fură sufletele, că nu ține bine în mână ștampila mântuirii!!!

Manipulare, manipulare, manipulare….demisia, e un gest de lașitate și iresponsabilitate, Avrămuț. Nu grăiesc eu, ci oamenii ăia puțini dintre Arieș, ruinele fabricii și Baza Aeriană!!!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii