Mihai Seplecan trebuie să fie în Guvern: Clujule promovează tinerii!

fb

Clujul este prost reprezentat în instituțiile de bază din România, deși este al doilea oraș ca și importanță strategică, culturală și economică din țară. Din acest motiv politicienii clujeni, indiferent că sunt pedelei, pesedei, penelei, albaștri, verzi la culoare sau cameleoni de profesie partidică sunt obligați din punct de vedere moral față de amărâții de alegători care le-au pus o pâine în mână ,pe lângă multe altele, să mai plaseze și tineri în poziții cheie la București.

Există certuri, interese, conflicte puternice la nivel de județ, dar trebuie să existe și o doză de corectitudine față de acei tineri care muncesc și se implică în variate activități politico-sociale. Fiecare partid are tineri valoroși care sunt ținuți în beci și nu sunt lăsați să crească. De ce? Pentru că lezează interesele și puterea stăpânului de moșie politică; mai pe românește le mâncă din pită, iar foamea este mega-profundă și perpetuă.

Un tânăr de genul ăsta, pe lângă mulți alții nepromovați, este consilierul județean Mihai Seplecan. Tânărul politician clujean are o ambiție de fier, lucru de respectat, pentru că a ajuns să fie cunoscut în tot județul, atât de pătura bogată a societății cât și de cetățenii săraci, care abia trăiesc de la o oră la alta. A știut mereu să fie alături de oameni, nu doar în campanie și să se înscrie în competiții politice greu de câștigat de un om care nu este tenace. A avut curajul să-l concureze pe președintele Consiliului Județean, Horia Uioreanu și chiar să câștige lupta politică dacă nu erau interese mult mai mari venite de la nivel național. Seplecan știe să și piardă, luându-i-se locul de deputat pe colegiul de Gherla de către Radu Zlati și a acceptat condițiile partidului.

fb2

Este unul din puținii activiști clujeni care cunoaște toți primarii din județ și este în relație apropiată cu fiecare dintre ei, chiar dacă aceștia aparțin altei formațiuni de partid. Muritorul de rând dă mâna cu Seplecan!

De aceea, acest om merită un post de secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor. Ne-am săturat să vedem tot boșorogi trimiși de la Cluj la București, fără carismă, tupeu, autoritate și care trag doar la căruța lor. Mai mult decât atât Seplecan știe să se îmbrace ca un politician din Vest- asta tot autoritate denotă. Nu poți merge la București cu sacul tras pe tine și cu “pantofii” lui Agathocles! – puțină stimă de sine ca să fii luat în serios.

Era vorba că Ponta este mare prieten cu șeful PSD Cluj. Atunci de ce nu vedem politicieni clujeni în Guvern? – “doară” că este o prietenie la distanță, care nu prea contează, interesele sunt în Sud, Clujul este izolat pentru că nu suntem vocali. Nu știm să ne urcăm pe munte și să urlăm ca Avram Iancu. Nu știm să ne reprezentăm interesele; Babalâcii din partidele clujene și-au pierdut glasul pe vremea lui Ceaușescu și acum caută menajere tinere!!!

de Ionuț Geană

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii