În scandalul Peninsula, vindicativul I. Bîldea vine cu ecuații fără soluții. R. Rusu îi dă replica.

baldea

Înverșunatul liberal nu este atras de floarea de colț și străvechii goruni ai lui Horia și Iancu de pe valea Someșului mic; mai nou el adoră florile de liliac udemerist de pe valea Mureșului.

Eroul penelist Ioan Bâldea atacă în formă continuată administrația condusă de Emil Boc, dar fără să vină cu soluții în schimb: Emil Boc este vinovat de întoarcerea Peninsula la Mureș, Emil Boc este obligat să se ocupe de tot, Emil Boc ascunde toate contractele, Emil Boc întârzie la ora de sport….

De parcă Boc este singurul vinovat, el este Iisus în Cluj-Napoca, cel care trebuie tot timpul crucificat. Horea Uioreanu nu are nici o vină? Consilierii locali și județeni nu au nici o vină? ONG-urile nu au nici o vină? Partidele politice nu au nici o vină? Boc cel rău încalcă singur toate legile….Astea sunt prințipurile politice, atacuri fără acoperire, dar soluții nu-s.

Ca să fim realiști, care sunt marile realizări ale liberalilor în Cluj Napoca? Care sunt realizările pesediștilor? USL-ul clujean nu a fost capabil să dea nici măcar un secretar de stat în guvernul Ponta, deși Remuș Lăpușan se laudă de relația apropiată cu premierul. Suntem izolați din punct de vedere politic în momentul de față.

Când o formațiune politică are realizări, poate să-și permită să facă și critici. Vai de el Cluj, vai de ea țară!

Domnule  Bîldea vreți ca toate ziarele clujene să promoveze cultul personalității? Mai bine ocupați-vă de proiecte serioase, de efect, iar vendetele personale, lăsați-le pe mai târziu. Să vedem proiectele și soluțiile.

Consilierul județean Rareș Rusu îl atacă pe liberalul Ioan Bîldea: Domnul Ioan Bîldea sufera cel putin de amnezie temporara, daca nu de rea intentie. Eu i-as recomanda sa isi întrebe presedintele de partid, pe domnul Horea Uioreanu, daca nu cumva el a inceput scandalul privind proprietatea terenului unde s-a desfasurat anul trecut festivalul Peninsula, scandal ce a dus la aruncarea in aer a contractului privind desfasurarea evenimentului si anul acesta. Eu unul, sint convins ca Primaria Municipiului Cluj Napoca, va face un festival original anul acesta cel putin de nivelul “Peninsula”. Veti vedea! , afirmă Rusu pe contul personal de Facebook.

Festivalul Peninsula este al mureșenilor, de la ei l-am adus. De ce nu putem concepe și noi clujenii ceva original, care să ne aparțină?

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Asta este ca si Seplecan, laude personale, nimic concret, numa sa acuze stiu astia dar nu fac nimic, mai castiga si ei de pe seama mustaciosului uioras, niste clauni care stau pe banii prostilor. Bat-o frantu pe politica, ca tot prost ne merge orice partid ar veni. Rusineeee Baldea, Uioreanu , Pontacccuuu, Basescuuu…….

  • Cine este individul asta aparut asa din neant pe piata de-si permite sa acuze?
    Boc totusi a fost premier, are realizari fata de alti ticalosi din Cluj. Tot usl-ul este pe spate. sunteti niste pupin….. numai de atacuri sunteti buni dar cand sa veniti cu ceva real si concret in fata cetatenilor nu sunteti instare de nimic.