Șeful PSD Cluj se laudă cu meritele colegilor. Corcodușarul fără obraz nu a auzit de DEMISIE

Individul Remus Lăpușan, un pseudo-politician fără substanță, care mai degrabă știe să taie lemne la Moara de Pădure decât să vorbească, are un tupeu formidabil.  Intoxică presa cu avioane, cum că oamenii lui au câștigat la nivel județean.

Băi baroane, nu au câștigat datorită ție sau muncii tale, ci datorită lor. Tu, în afara faptului că le-ai tras câte o vizită candidaților cu mașina ta de teren, nu ai făcut nimic. Tu nu ești Alin Tișe, să te știe tot județul, tu nu contezi în viața publică!

Mereu ai fost perdant și nu ai simțul asumării. Oameni ca și tine la vârful partidelor nu dau bine în ochii oamenilor, ca să nu mai zic când începe gura ta să grăiască ceva.

Pentru tine au fost mereu în prim plan oportunităție. Atât. Nu ai ridicat partidul de când ai preluat puterea. Ești doar o legumă gata să putrezească, un om ce asculți de ordinele superiorilor ce te-au plantat șef-marionetă.

Ce mă deranjează la tine este tupeul cu care vii pe scena publică. Chiar nu ai o dărabă de bun simț și rușine totodată?

Îl mai ai lângă tine și pe purtătorul tău de cuvinte, „dhomhul Hohea Nasha”, un om ce se consideră mare strateg (poate în jocurile pe PC) și bun comunicator, de care râde pe la spate tot PSD-ul din Cluj, un hipster care nu are nici un job vizibil și care îți execută toate poftele. Extraordinar!

Tu înainte să-ți permiți să iei în cârca ta gloria colegilor de la Dej, Gherla și Turda, mai bine te-ai uita ce dezastru ai creat pentru Organizația PSD din Cluj-Napoca, pe care o gestionezi din Cofetăria Carpați.

L-ai băgat la înaintare, la sinucidere politică pe Octavian Buzoianu, fie prin decizia ta, fie prin a șefilor tăi, cine știe și mergeai și trăgeai zâmbete prin conferințele de presă, ca astăzi Emil Boc să râdă un an de tine.

Tu nu ști ce este aia onoare, pentru că nu ești înzestrat cu principii. Îți place să stai cocoțat pe o funcție ca o lipitoare.

Dă-mi voie să-ți spun că personaje de teapa ta trag în jos Clujul, iar PSD-ul ar trebui să-ți găsească înlocuitor!!!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii