Puţin despre Cluj Manifest

sitelogo

O nouă publicație în presa clujeană: Cluj Manifest. Suntem o publicație menită să vă prezinte realitatea, zi de zi, sub forma unor materiale jurnalistice. Suntem alături de voi la cafeaua de dimineaţă şi vă aducem ultimele noutăţi pe tot parcursul zilei. Intrăm în casele voastre pentru a vă prezenta lumea cu alţi ochi, pentru că noi spunem lucrurilor pe nume.

Suntem o echipă ambițioasă, perseverentă și orientată către public, vă prezentăm detaliile societății care nu au fost prezentate, dar care merită văzute. Pe lângă știrile zilnice, aducem în prima linie reportaje, anchete, dar și divertisment.

Cluj Manifest aduce ceva nou: acordăm un interes sporit studenților. Avem o rubrică dedicată lor, unde prezentăm activitățile pe care le întreprind, studenți care fac lucruri interesante, dar abordăm și problemele cu care aceștia se confruntă. Toate acestea, într-o rubrică dedicată exclusiv lor.

Pe lângă materialele „serioase”, dacă le putem numi aşa, punem accentul şi pe divertisment. Asfel, la rubrica Pamflet veţi găsi mici ironii pe seama unor situaţii sau persoane prinse pe picior greşit, toate acestea fiind fondate, în concordanţă cu interesul public și fără a promova subiecte-tabliod.

Nu ne putem promova prin a spune că suntem cei mai buni, cei mai obiectivi sau cei care au ceea ce restul presei nu are. Însă putem spune că promovăm jurnalismul de calitate, că pentru noi primează interesul public. Aducem ceva nou și ne vom strădui să prezentăm materiale jurnalistice de calitate pentru publicul nostru.

Cluj Manifest, spunem lucrurilor pe nume!

 

Alexandra Ormenișan

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.