Acasă Opinii Editorial De ce marele ministru Ioan Rus nu-l „demite” pe Lăpușan?

De ce marele ministru Ioan Rus nu-l „demite” pe Lăpușan?

Având în vedere că lideri PSD din Maramureș și Constanța și-au prezentat demisiile, din bun simț, șeful PSD Cluj insistă să rămână ca un lacheu în funcția de șef al PSD. „Domnia sa” nu știe ce e aia onoare!

Înțelegem că Clujul e de dreapta, în mare parte, dar și de stânga putea să fie, dacă erau lideri potriviți care să fie reprezentativi. Nu poți planta ciuruc de șef peste oameni profesioniști în domeniile lor, oameni cu un CV greu în spate, doar de dragul de a putea controla în mod absolut partidul.

Domnule vicepreședinte la nivel național al PSD și ministru al transporturilor, Ioan Rus, de ce nu faceți ceva bun cu organizația PSD Cluj, de ce o lăsați să fie condusă de neputincioși? De ce l-ați pus pe Remus Lăpușan să conducă această organizație județeană și nu ați promovat politicieni competenți care să ridice partidul și Clujul?

Dumneavoastră, domnule ministru, l-ați însămânțat pe acest pseudo-șef, dumneavoastră ar trebui să-l urecheați și să-l faceți să plece, să se ocupe doar de asigurările lui, nu și de ale altora, că altfel va fi un fiasco în formă continuată. Dacă îl mențineți în funcție, cetățenii clujeni vor crede că în PSD Cluj este o familie restrânsă de tip Camorra, care este orientată doar spre combinații politice licite sau ilicite.

Lăpușan nu este bărbat politic, nici nu poți să-i pretinzi, la fiecare Dumnezeu îi dă cât poate să ducă, el trăiește în lumea lui, dar afectează și lumea altora. Domnule Rus, dumneavoastră sunteți BĂRBAT, așa că spuneți-i lui Remus să lase politica de rândul 1 și să treacă-n rândul 3 sau să se axeze pe alt domeniu, mai ușor pentru dumnealui.

Foarte simplu, spuneți-i să plece, s-ar resuscita partidul.

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version