Cum sunt folosite femeile în politică

Politica este o lume a bărbaților. Masculul încă de la începutul „nașterii” sale a dominat femela.

De aceea în politică femeile nu prea ajung la nivel superior de conducere, decât, în principal, sub poalele unui bărbat puternic. Într-o comunitate conservatoare, șansa unei femei de a ajunge pe cea mai înaltă treaptă a politicii este aproape  zero.

Problema majoră pe care o avem în politica românească este că, uneori, femeia care dorește să avanseze în ierarhia partidului, e constrânsă moral să presteze anumite acte sexuale pentru a putea obține o funcție sau o poziție eligibilă pe listele Consiliului Local, Județean sau pe liste de parlamentari.

Acest lucru se petrece în toate formațiunile politice din țară. În județul Cluj, de exemplu, propunerile indecente nu că sunt la ordinea zilei, sunt atât de multe, încât te lasă cu gura căscată! Fetele „bune” sau “bunăciunile” abia intrate în partid, trebuie să se aștepte din start că se vor trezi cu avansuri sexuale din partea bărbaților situați în posturi cheie. Naivele care mai cred că, acceptându-le, pot avea ulterior un loc de muncă mai bun, sau că astfel vor fi propulsate pe o poziție mai avansată la alegerile interne, sunt destule.

Masculii libidinoși pot să le marcheze pe viață pe acele fete credule, abia intrate în partid. Paradoxul e că multe dintre ele acceptă să satisfacă plăcerile sexuale ale superiorilor pentru un ban în plus sau o poziție mai înaltă în partid.

Este, desigur, o umilință supremă pentru o femeie, greu de zis, dar și de scris despre asta. Dar, acele tufe de pseudo-bărbați sunt de ultimă speță. Să nu fi tu un vânător adevărat, un cuceritor și să apelezi la șantaj emoțional și sexual, să acționezi după sintagma: dă-mi trupul sau pleci, înseamnă că porți degeaba sulă și ești demn de dispreț.

Femeilor le plac încă bărbații puternici, impunători și galanți, care nu se pretează la a le cerși trupul. Femeia trebuie cucerită, nu constrânsă să facă sex.

Este dureros să auzi mereu că multe fete, capabile, talentate și ambițioase, părăsesc diverse construcții politice, pentru că li s-au făcut avansuri sexuale. E vremea să oprim astfel de lucruri, deoarece, cititorule, poate fi vorba chiar de fiica dumitale!!!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii