PONTA

Da fraţilor, astăzi chiar se întâmplă ceva în lumea politicii, cea în care de atâta amar de vreme nimeni dintre cei care chipurile „ştiu şi-şi mai dau cu părerea”, nu a mai cuvântat și nici măcar nu a  sesizat mişcarea de ŞAH produsă. Factorul principal, vectorul întâmplărilor cu urmări certe în perioada următoare este Primul mincinos al țării – Victor Viorel Ponta. Omul acesta numai prost nu poate să fie, ba chiar ne-a dovedit că este diabolic în strategie, sforării şi metode fără scrupul, în a-şi atinge scopul.

Cine nu ştie, cine nu cunoaşte, îi vom reaminti noi că Victor Viorel Ponta este cel care s-a încurcat de-a lungul timpului în prea multe promisiuni făcute electoratului.

“Un proiect pentru România. Dezvoltare economică şi coeziune socială.

De ce un nou proiect, de ce o nouă Românie puternică?

O Românie puternică, pentru a relansa economia şi clasa de mijloc.

O Românie puternică, bazată pe echitate socială.

O Românie puternică, prin instituţii moderne şi eficiente.

O Românie puternică, mai multe şanse pentru cetăţenii ei

România puternică este România soluțiilor.

România puternică este România relansării economice și a păcii sociale.

Gândim şi construim împreună un model de dezvoltare funcţional, ancorat în instituţiile economiei de piaţă şi bazat pe surse sustenabile de creştere: investiţiile şi exporturile, cele care aduc valoare adăugată, valorifică oportunităţi şi creează noi avantaje competitive pentru România.

Activăm pilonii de dezvoltare ai României puternice:

1. Investiţii şi competitivitate

2. Fonduri europene şi dezvoltarea infrastructurii

3. Modernizarea sistemelor publice: educaţie, sănătate, pensii

4. Dezvoltare regională şi administraţie publică pentru cetăţean”

Mai țineți minte, nu?

Sunt  absolut convinsă că noi toți am crezut până la demascarea lui Victor Viorel Ponta că le-am vazut pe toate în politica românească, de la dinozauri comuniști până la baroni locali, de la ministri incompetent, șmecheri de profesie până la traseiști și amante recondiționate în politică. Și totuși, Victoraș considerând că peisajul este prea sărac, a mai adăugat un nou tip de personaj: mincinosul țării.

Și totuși, cum a reușit Victoraș în politică și în relația cu românii?

Simplu dragilor, succesul a constat în inflexibilitatea, aroganţa, dorinţa de putere şi preamărire, insubordonarea, care îl cuprinsese  în relaţia cu partenerul său de alianță, Crinuț, supremul u-se-le-u-ului.

Depășit de situația actuală a țării, Viorel Ponta a demonstrat că angajamentele lui sunt doar cuvinte goale și azi a oferit în dar românilor o nouă acciză de 7 eurocenți pe litrul de carburant

Dragii mei în politică nimic nu este la întâmplare şi numai proştii cred că este posibil chiar orice!

Om trăi și om vedea, ce se-ntâmplă după acciza asta!

 

Georgiana Radu