AZI, îmi aduc aminte…

 

Îmi aduc aminte foarte  bine aminte ”vocea” protestelor anti-Boc și anti-Băsescu de la începutul lui 2012, când mii de oameni se manifestau împotriva regimului Băsescu-Boc, urlând împotriva Președintelui și a Guvernului, simțind că fac ceea ce trebuie pentru viitorul lor.

 Îmi aduc aminte foarte bine și momentul în care milioane de oameni se bucurau ca niște copii de căderea Guvernului, întrucât ideea de schimbare , de a trăi mai bine, păreau lucruri pentru care merita să-ți riști chiar și viața.

Îmi aduc aminte și cum s-au bucurat de victoria ta, stimată Uniune Social Liberală, văzând în tine schimbarea, eroul ce urma să-i salveze din ghearele frustrării și dezamăgirii!

A trecut ceva timp și ne vedem  în fața altor proteste, de data aceasta spre sfârșitul anului 2013.

 Trista coincidență face ca de această dată,  aceeași voce, ”vocea” protestelor anti-Boc și anti-Băsescu,  să urle împotriva speranței, împotriva ta stimată Uniune Social Liberală, împotriva a ceea ce te reprezintă, a acțiunilor tale, deoarece ai distrus visul milioanelor ce sperau că prin sacrificiile lor vor trăi puțin mai bine, vor trăi fără grija zilei de mâine.

Știm cu toții că roata se învârte, acum parcă prea devreme, iar sacrificiile pe care românii le-au făcut par a fi inutile!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii