Acasă Opinii Editorial 5 ani de My Way – 5 ani de eleganță și rafinament

5 ani de My Way – 5 ani de eleganță și rafinament

IMG_8949

Clubul My Way din Cluj Napoca, Piața Unirii nr. 21, a împlinit vârsta de 5 ani. Acest club a dovedit în nenumărate rânduri că este pe primul loc în Cluj ca și calitate. Când vorbesc de calitate, mă refer la oamenii care vin să se distreze, muzica live cu artiști de marcă care trezește toate simțurile.

My Way a oferit petreceri deosebite pentru doamnele, domnișoarele și domnii  care au stil în a alege un local cu prestanță. Raportat la serviciile pe care le oferă clubul, prețul este destul de ok. Ce poate fi mai frumos ca într-o seară la un vin bun, o șampanie, să-ți cânte Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis Presley și alți clasici? – nimic. Cei de la TIFF s-au simțit în My Way ca într-un film clasic.

Trebuie să recunoaștem că Adrian Munteanu, patronul Janis Group, din care face parte și My Way, pune suflet și spirit pentru ca cei care-i frecventează localurile, indiferent care sunt ele, să mai vină si a doua și a n- oară!

Janis Group în ansamblul său nu este doar un simplu lanț de localuri și cluburi, este și un lanț de interdependență cultural-muzicală!

La Mulți Ani My Way, La Mulți Ani Janis Group.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version