Tratamentul hemoroizilor în Cluj. Tratamentul curativ al hemoroizilor fara complicatii

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Tratamentul hemoroizilor nu este dureros. In general pacientii evita tratamentul de teama durerii. Dupa tratament insa isi dau seama ca discomfortul este minim iar beneficiile sint enorme. Acest tip de tratament devine necesar in cazul in care disconfortul cauzat de dureri si sangerari tinde sa se repete.

Exista trei metode complementare care permit tratarea diferitelor cazuri:

1. Tratamentul hemoroizilor Cluj – Crioterapia

Aceasta metoda are ca scop uscarea hemoroizilor prin obliterarea (inchiderea) venelor hemoroidale care il alimenteaza. Este o metoda ambulatorie si se efectueaza sub anestezie locala.

Procedura: Se utilizeaza un tub metalic contectat la un rezervor de protoxid de azot. Circulatia gazului in tub raceste metalul la -90 °.

Se utilizeaza o sonda care se aplica direct pe hemoroid si care se raceste treptat. Temperatura foarte scazuta va determina obliterarea (inchiderea) venelor de calibru mic. Se oblitereaza, de obicei, doua pachete hemoroidale pe sedinta. De obicei sunt necesare 2-3 sedinte la interval de o luna pentru tratarea completa.

Prin aceasta metoda se pot rezolva si fisurile anale.

2. Tratamentul hemoroizilor Cluj – Scleroterapia

Deoarece multor pacienti le este frica de o interventie chirurgicala doctorii ar trebui sa informeze pacientii ca scleroterapia le ofera acestora o optiune de tratament care nu este dureroasa si este mai putin neplacuta. De asemenea, pacientii trebuie sa inteleaga ca, cu cat isi trateaza aceasta afectiune mai din timp cu atat mai mari sunt sansele ca sa evite tratamentul chirurgical.

Scleroterapia – tratamentul recomandat pentru hemoroizii de grad 1 si 2 (si cateodata chiar si pentru cei de grad 3)

3. Tratamentul hemoroizilor Cluj – Metoda cu aburi

Este utilizata pentru a trata hemoroizii externi, hemoroizii voluminosi interni si externi. Aceasta este o procedura care se face in clinica si necesita spitalizare de o noapte.

Chirurgia cu aburi inlocuieste interventia chirurgicala clasica, adica distruge hemoroizii folosind aburul si permite coagularea tesutului fara a-l arde, rezultand o cicatrizare de mai buna calitate. Intreaga problema este abordata si tratata intr-o singura interventie, de scurta durata: maxim zece minute. Aceasta metoda duce la reducerea perioadei de spitalizare si imobilizare, dar se recomanda repausul la domiciliu timp de patruzeci si opt de ore inainte de reluarea tuturor activitatilor

Tratamentul hemoroizilor in Cluj – Avantajele metodei cu aburi in tratarea hemoroizilor

  • Metoda minim invaziva si interventie de scurta durata;
  • Discomfort si dureri post-operatorii extrem de reduse;
  • Risc mai scazut de aparitie a stenozei anale;
  • O mai buna cicatrizare a tesutului si pastrare a functionalitatii sfincterului;
  • Perioada mai scurta de spitalizare si imobilizare.

Articol pus la dispoziție de către Clinica Vasculară VenArt – Cu specialiști de înalt profesionalism, medici cu rezultate remarcabile în medicină, Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL, chirurgie vasculară, chirurgie generală, ginecologie-oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie. Clinica dispune de excelenta colaborare cu medicul francez, René Milleret, cu excepționale rezultate în tratamentul varicelor, prin metode inovative și minim invazive. Tratament varice București asigurat de Clinica VenArt tot prin colaborarea cu dr. Rene Milleret.

 

Ultimile articole

Articole populare