Pacient cu COVID-19: „Dureri crunte. Un tip m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital”

Un bărbat care nu a crezut în gravitatea bolii care a îmbolnăvit o lume întreagă s-a infectat – şi el, şi soţia – şi le este recunoscător acum medicilor care i-au salvat viaţa. Mărturisește însă că unele dintre cunoştinţele lui – oameni care nu cred în existenţa virusului –  l-au sunat să îl întrebe câţi bani a luat ca să stea în spital, se arată într-un reportaj Digi24.

„Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut…”, mărturisește astăzi bărbatul.

Sorin Lungu este unul dintre românii diagnosticați cu coronavirus, pentru care COVID-19 nu părea o amenințare directă. Nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul până când nu a ajuns pe patul de spital.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul… nu știu… ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului.

– Ce v-au întrebat?

– Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu, povestește Sorin.

Materialul complet, pe Digi24.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii