nelu tataru

Nelu Tătaru: este “mare nevoie” de legea carantinării şi izolării

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni seara că este “mare nevoie” de legea carantinării și izolării , mai mult a dat asigurări privind disponibilitatea sa de a participa la dezbaterile din Parlament asupra acesteia.

“Am spus că voi veni oricând în Parlament, mâine mă voi duce la Comisia juridică. Am avut discuţii în această seară şi mâine voi merge acolo. Voi avea discuţii şi mâine dimineaţă. A fost toate aceste zile secretarul de stat domnul doctor Raed Arafat, care a discutat efectiv fiecare termen, fiecare problemă. (…) Vom merge şi noi în măsura în care mâine vom fi solicitaţi, deci, nu se pune problema.

Eu sunt medic, poate reuşim şi juridic să o ducem la bun sfârşit, fiindcă este mare nevoie de această lege. Disponibilitatea mea este maximă pentru fiecare moment sau element care este în litigiu. Numai să avem această lege, să putem continua tratamentul în siguranţă atât pentru pacient, cât şi pentru cadrul medical. (…) Medical ne trebuie aceste pârghii”, a fost declaraţia demnitarului la B1 TV, preluată de Agerpres.

El a spus că România este singura ţară din Europa care nu are în acest moment o lege în acest sens

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii