Investiții în aparatură medicală

Investiții în aparatură medicală pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”.

Investiții în aparatură medicală pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”. Consiliul Județean Cluj achiziționează 23 de aparaturi medicale în valoare de 2.000.000 de lei pentru Spitalul de Pneumoftiziologie. CJ Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean, nu mai puțin de 2.000.000 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor”.

Resursele financiare vor fi utilizate pentru achiziționarea de către Consiliul Județean Cluj a următoarelor 23 de aparate și echipamente, care vor fi date în folosința spitalului: un turn de chirurgie minim invazivă – sistem optim pentru chirurgie minim invazivă, un generator Ethicon Endosurgery Generator, o unitate de coagulare cu argon-plasmă APC, un fibrobronhoscop pentru aspirații, o mașină de spălat și dezinfectat endoscoape, o masă pentru examinări bronhologice, un aparat de ventilație JET, o masă de operație mobilă electromecanică, 10 seringi automate, un aparat de anestezie, un videomediastinoscop, un dispozitiv de încălzire a sângelui instantaneu, un sterilizator cu plasmă, precum și un dispozitiv de prevenție a trombozei venoase profunde.

Investiții în aparatură medicală pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare