injectare acid hialuronic

Injectare acid hialuronic – tot ce trebuie să știi!

Ce presupune tratamentul de injectare acid hialuronic? Ridurile sunt o consecință firească, normală, a înaintării în vârstă, dar nu numai. În unele cazuri, ridurile pot apărea mai rapid din cauza stilului de viață, a unei ușoare neglijări a pielii și a absenței unei rutine de prevenție în ceea ce privește apariția ridurilor. Dacă până la o anumită vârstă ridurile pot fi ”păcălite” cu ajutorul unor creme speciale adaptate pielii, la un anumit moment va fi în mod cert nevoie de o îngrijire mai amplă. O soluție la îndemână în ceea ce privește tratarea ridurilor și netezirea pielii este injectarea cu acid hialuronic.

De ce este necesară injectarea de acid hialuronic?

Tenul este o parte sensibilă a organismului nostru, permanent expusă, drept pentru care trebuie îngrijită corespunzător. Condițiile meteorologice (vânt, ploaie, soare în exces, raze UV), vârsta sau regimul de îngrijire își pot pune amprenta pe pielea feței, drept pentru care aceasta își pierde elasticitatea, sub efectul lipsei de colagen. Pentru a remedia acest efect, dincolo de o rutină zilnică de îngrijire absolut necesară, injectarea acidului hialuronic are proprietatea de a reîntineri pielea feței, de a uniformiza ridurile, având un efect de durată, deosebit din punct de vedere estetic.

Unde poate fi folosită injectarea acidului hialuronic?

Injectarea acidului hialuronic are efecte benefice în următoarele cazuri:

– Netezirea ridurilor feței, a ridurilor de expresie, a ridurilor de contur

– Corecții de contur, acolo unde acestea sunt necesare (buze, arcul lui Cupidon)

– Tratarea ridurilor de la nivelul gâtului, decolteului sau a mâinilor

– Uniformizarea unor goluri ce pot fi corectate cu ajutorul procedurii de injectare acid hialuronic.

Ce presupune tratamentul de injectare acid hialuronic?

În prealabil aplicării tratamentul este nevoie de o examinare medicală riguroasă a zonelor care urmează a fi injectate. Procedura se realizează într-un timp foarte scurt, având și efect imediat. Ulterior procedurii, va fi nevoie de o perioadă de repaos în ceea ce privește mișcarea.

Tratamentul prin injectare de acid hialuronic nu este unul permanent, ci temporar. Totuși, perioada dintre doua intervenții nu este una foarte scurtă, lăsând astfel posibilitatea pacientului să se bucure pe deplin de beneficiile procedurii.

Este important de reținut faptul că prin injectarea acidului hialuronic se pot corecta anumite carențe ale pielii, pe care nu le putem acoperi în regie proprie. Intervenția este una specializată, realizată de către medici cu experiență care garantează așadar un real succes.

În consecință, chiar dacă vârsta își spune cuvântul, avem și noi totuși drept la replică. Injectarea de acid hialuronic este așadar o pârghie binevenită, pe care o putem utiliza în favoarea noastră și a stării noastre de bine. Procedura de injectare acid hialuronic Cluj asigurată de clinica VenArt.

Cu specialiști de înalt profesionalism, medici cu rezultate remarcabile în medicină, Clinica VenArt Cluj pune la dispoziția pacienților o serie de specialități medicale: chirurgie ORL Cluj, chirurgie vasculară, chirurgie generală, ginecologie Clujlaparoscopie  Cluj, oncologie, chirurgie plastică și estetică, ecografie. Clinica dispune de excelenta colaborare cu medicul francez, René Milleret, cu excepționale rezultate în tratamentul varicelor, prin metode inovative și minim invazive. Tratament varice cluj este deasemenea asigurat de Clinica VenArt prin colaborarea cu dr. Rene Milleret.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare