Focarul de coronavirus de la Sălicea a izbucnit la Biserica Penticostală din sat

Divinitatea nu a avut efect asupra bolii pentru cei de la Biserica Penticostală Sălicea. S-a descoperit că focarul care a izbucnit în localitatea clujeană a pornit de la lăcașul de cult din sat.

Ancheta Direcției de Sănătate Publică a relevat faptul că, în urma unei adunări a aproximativ 150 de persoane la biserica în cauză, a rezultat răspândirea virusului printre credincioși. În prezent, sunt șapte cazuri de COVID-19 în Sălicea.

„Având în vedere cazurile recente de Covid-19 din comuna noastră, precum și faptul că ancheta DSP a dezvăluit apariția virusului în cadrul comunității bisericii penticostale din satul Sălicea, am luat personal legătura cu reprezentanții acesteia

Astfel, le-am solicitat acestora să anunțe fiecare membru al comunității penticostale, că în cazul în care consideră că au luat contact cu o persoana infectată sau dacă prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus, să se autoizoleze de urgență și să anunțe DSP Cluj.

Toate aceste măsuri și indicații au ca scop protejarea tuturor cetățenilor comunei noastre, dar și împiedicarea răspândirii Covid-19!

Încă o dată, rog cetățenii comunei să fie solidari cu efortul autorităților și să comunice rudelor, cunoștințelor și persoanelor care nu au acces la informațiile de pe internet, să fie responsabili și să respecte toate măsurile impuse de această situație dificilă.

Toate aceste eforturi făcute la comun, atât de autorități, cât și de cetățeni, vor fi singura noastră șansă de a reveni cât mai rapid la normalitate!”, a transmis primarul comunei Ciurila, de care aparține și localitatea Sălicea.

Sursa foto: captură video YouTube. Imaginea nu este de la respectiva adunare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii