Exemplu pentru români - Niciun cadru medical din Cluj nu a demisionat în pandemie

DSP a ajuns la limita puterilor

După 5 luni de muncă continuă, angajații DSP au ajuns la limita puterilor, situația din acest moment depinde de ei și implicarea acestora este decisivă în contextul pandemiei actuale.

“Noi avem în structura instituției doi medici epidemiologi și 11 asistenți medicali. Se muncește non-stop, în weekenduri, din martie începând. S-a acumulat un grad mare de oboseală și nemulțumire pentru că nu este clar reglementată remunerarea orelor suplimentare”, a declarat pentru Digi24 directorul DSP Brașov.

Ca să facă faţa tuturor sarcinilor, directorul DSP Braşov le-a dat atribuţii angajaţilor de la compartimentele de inspecţie sanitară şi de la protecţia mediului. Şi ei se ocupă acum de anchete epidemiologice.

Tot angajaţii de la DSP se ocupă şi de monitorizarea celor care vin din străinătate, “Tocmai am avut un caz în care spune că vine din Germania şi de fapt se întorcea din New York. A spus că a omis, că era somnoros şi nu a fost atent la ce îl întreabă”, spune Delia Bădea, purtător de cuvânt DSP Hunedoara.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii