conferința tulburări de spectru autist

Conferința Tulburări de spectru autist, la Cluj

Conferința Tulburări de spectru autist – Ediția I Cluj Napoca are loc pe 10 Noiembrie 2018, la Cinematograful Dacia din Cluj Napoca, între orele 09:30 -18:00. Evenimentul promovează și oferă informații importante și esențiale despre tulburările de spectru autist și despre implementarea tehnicilor analizei aplicate a comportamentului.

Conferința Tulburări de spectru autist – scopul

Conferința Tulburări de spectru autist – scopul său este de a informa și sprijini persoanele implicate în acest domeniu (specialiști, părinți, profesori) în vederea utilizării tehnicilor analizei aplicate a comportamentului (ABA) în tulburarea de spectru autist sau alte tulburări pervazive de dezvoltare. În plus, evenimentulare ca obiectiv crearea unei comunități pentru persoanele implicate în acest context, dar și formarea de parteneriate între organizațiile interesate să ajute și să se implice în mod constant în acest domeniu (companii, instituții, ONG-uri).

Conferința Tulburări de spectru autist este organizată de Asociaţia JoyStory -Centru de Analiză Comportamentală Aplicată (ABA) în Tulburările de Spectru Autist şi alte Tulburări Pervazive de Dezvoltare din Cluj-Napoca,în parteneriat cu Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) din București.
Înscrierile se fac pe site-ul Asociației JoyStory www.joystory.ro, numărul locurilor fiind limitat. Taxa de participare este de 70 de lei.

Vezi și Autismul şi manifestările sale la nivel digestiv cu Doctorul William Shaw

Conferința Tulburări de spectru autist – Program

……………….

Citește mai departe și află detalii despre Conferința TULBURĂRI DIN SPECTRU AUTIST

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare