Sunteti aici:MedicalClinica HalmaSan oferă, zilnic, 5 consultații gratuite, în cadrul Campaniilor de conștientizare a cancerului de col uterin și de Reducere a riscurilor în sarcină

Clinica HalmaSan oferă, zilnic, 5 consultații gratuite, în cadrul Campaniilor de conștientizare a cancerului de col uterin și de Reducere a riscurilor în sarcină

Publicat in data

În actualul context, generat de pandemia de COVID-19, în care spitalele de stat sunt sufocate și au prioritate doar urgențele majore, Clinica HalmaSan, din Cluj-Napoca, a decis să ofere  femeilor acces  la servicii medicale de înaltă calitate, realizate cu  profesionalism și cu aparatură de ultimă generație, în condiții de  deplină siguranță, și să demareze o Campanie de conștientizare a cancerului de col uterin și o Campanie de reduce a riscurilor în sarcină, în cadrul cărora să ofere, zilnic, 5 consultații gratuite.

Anual, în România, 3308 de femei sunt diagnosticate cu cancer de col uterin, iar peste 1700 pierd lupta cu această boală, cifre ce ne plasează, la nivel european, pe un nedorit loc fruntaș în clasamentul mortalității prin această afecțiune. Din nefericire, în România, cancerul de col uterin este diagnosticat în stadii avansate, când boala, deja, a devenit invazită. Campania inițiată de HalmaSan își propune să vină în sprijinul femeilor, pentru a stimula controalele periodice, fapt ce ar permite diagnosticarea precoce a acestei afecțiuni și, implicit salvarea vieții.

De asemenea, pentru a veni în sprijinul  femeilor însărcinate și a le oferi acestora posibilitatea monitorizării evoluției sarcinii, cu profesionalism și în condiții de deplină siguranță, Clinica HalmaSan a demarat și o Campanie de reducere a riscurilor în sarcină.

Inițiativa a pornit de la niște cifre dramatice: în fiecare an, aproximativ 8 milioane de femei suferă complicaţii asociate sarcinii şi peste 500000 decedează.

În același timp, în România decedează 10,1 copii la o mie de născuţi vii, iar aproape jumătate dintre aceste decese au loc din cauza anomaliilor congenitale şi afecţiunilor apărute pe perioada perinatală. Mai mult, în România, deși, poate pare incredibil, dar statisticile arată că aproximativ 25% dintre gravide nu își monitorizează sarcina din pricina nivelului de trai scăzut sau a altor piedici sociao-economice.

Campaniile HalmaSan, realizate în colaborare cu domnul doctor Emanuel Szendrei, vă oferă, zilnic, în perioada 01.11.2020-31.12.2020, 5 consultații gratuite. Campaniile includ o consultație gratuită, o ecografie și un test Babeș-Papanicolau (testul nu intră în ofertă, prețul său fiind unul minim, de 40 de lei). Mai mutle detalii despre campanie si programari aici.

Dr. Emanuel Szendrei, medicul implicat în aceste campanii derulate de Clinica HalmaSan, este absolvent al UMF Iuliu Hațieganu, din Cluj-Napoca, urmând rezidențiatul la Clinica Ginecologie 1 cu un stagiu efectuat la Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuță” din Cluj-Napoca și doi ani petrecuți în Franța la Paris și Aix en Provence.

dr szendrei emanuel

Despre Clinica Halmasan

Clinica Halmasan oferă servicii medicale caracterizate prin promptitudine și profesionalism la standarde europene atât prin competența medicilor cât și prin aparatură performantă de ultimă generație: ecografie 3D/4D, Doppler, Power Doppler, endovaginală.

Servicii: Obstetrică, Ginecologie, Pediatrie, Endocrinologie, Chirurgie generală, Cursuri inițiere mămici (puericultură).

Adresa: Str. Cardinal I. Hossu, nr. 57, Cluj-Napoca

Telefon: 0264593741, 0741230031 (programari rapide prin WhatsApp)

 

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...