aloe vera

Aloe vera, cunoscută și sub denumirile de crinul deșertului, planta arsă și gâtlejul de elefant, aparține familiei de plante suculente din genul Aloe. Originea acestei plante este considerată a fi în Sudan și este folosită de peste 6.000 de ani.

Înfrumusețarea pielii – este cel mai bun medicament pentru vindecarea tăieturilor minore, arsurilor și iritațiilor pielii, iar colagenul conținut de aloe  menține sănătatea pielii și previne îmbătrânirea acesteia. Produse recomandate: Unguent cu Aloe Vera – linkGel dermatologic hidratant cu Aloe Vera cu continut bogat de vitamine А, С, D si Е, enzime, minerale esentiale si aminoacizi.

Îmbunătățește imunitatea organismului – antioxidanții găsiți în aloe vera luptă înpotriva radicalilor liberi și îmbunătățesc sistemul imunitar.

Îmbunătățește digestia – conține substanțe care îmbunătățesc tranzitul intestinal, reduc nivelul de bacterii și drojdii din intestine și ajută la diminuarea arsurilor și a altor probleme digestive.

Tratează constipația – tratează foarte repede chiar și constipația cronică, dar nu este sugerat consumul în cantități mari, pentru a nu distruge mucoasa gastrică.

Ajută în tratamentul diabetului – pentru asta, trebuie să fie consumat, în cantități mici, timp de 3 luni, zilnic.

……………………….

Citeste mai departe – Aloe vera – Ce boli poți trata cu ajutorul acestei plante miraculoase