aloe vera

Ce boli tratează aloe vera

Aloe vera, cunoscută și sub denumirile de crinul deșertului, planta arsă și gâtlejul de elefant, aparține familiei de plante suculente din genul Aloe. Originea acestei plante este considerată a fi în Sudan și este folosită de peste 6.000 de ani.

Înfrumusețarea pielii – este cel mai bun medicament pentru vindecarea tăieturilor minore, arsurilor și iritațiilor pielii, iar colagenul conținut de aloe  menține sănătatea pielii și previne îmbătrânirea acesteia. Produse recomandate: Unguent cu Aloe Vera – linkGel dermatologic hidratant cu Aloe Vera cu continut bogat de vitamine А, С, D si Е, enzime, minerale esentiale si aminoacizi.

Îmbunătățește imunitatea organismului – antioxidanții găsiți în aloe vera luptă înpotriva radicalilor liberi și îmbunătățesc sistemul imunitar.

Îmbunătățește digestia – conține substanțe care îmbunătățesc tranzitul intestinal, reduc nivelul de bacterii și drojdii din intestine și ajută la diminuarea arsurilor și a altor probleme digestive.

Tratează constipația – tratează foarte repede chiar și constipația cronică, dar nu este sugerat consumul în cantități mari, pentru a nu distruge mucoasa gastrică.

Ajută în tratamentul diabetului – pentru asta, trebuie să fie consumat, în cantități mici, timp de 3 luni, zilnic.

……………………….

Citeste mai departe – Aloe vera – Ce boli poți trata cu ajutorul acestei plante miraculoase

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare