A intrat în vigoare obligativitatea purtării măștii în județul Cluj. Unde trebuie să aveți gura și nasul acoperite

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Autoritățile din județul Cluj au decis ca masca de protecție să devină obligatorie pe toată raza județului Cluj, astfel că de astăzi, 8 august, clujenii trebuie să se protejeze în mai multe spații deschise.

Va trebui să aveți masca pusă la evenimente precum activități culturale, ştiinţifice, artistice, de divertisment sau religioase, organizate în spaţii publice deschise. De asemenea, în orice fel de piață, la târguri și în locațiile de tip bazar cetățenii din județ vor fi obligați să se protejeze cu mască.

„CJSU a decis ca începând cu data de 8 august 2020, ora 00,00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios. Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă.”

„De asemenea, UAT urile vor identifica toate spatiile de tip piețe agroalimentare, piețe auto, târguri de produse și de animale , locații de tip bazar temporare sau permanente de pe raza UAT urilor, pe care le vor comunica CJSU până în data de 10.08.2020, in vederea introducerii obligativității purtării măștii in aceste zone, după consultarea DSP”, se arată în comunicatul transmis presei.”

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău