Peste 300 de noi îmbolnăviri cu coronavirus. Ridicarea restricțiilor rămâne sub semnul întrebării

A doua zi consecutivă cu doar două cazuri noi de coronavirus, la Cluj

Clujul deține în continuare controlul asupra cazurilor de coronavirus, în ultimele 24 de ore doar două persoane din județul din inima Ardealului contactând noua boală.

Cazurile active din spitalele din Cluj se ridică la doar 93, dintre care 69 sunt persoane originare din județ, doar 39 dintre bolnavi fiind cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca. Primarul Emil Boc a susținut astăzi o conferință de presă în care a discutat despre situația epidemiologică la nivel de județ.

„Avem o influexiune începând cu 19 iunie, ușor crescător, cu tendință de stabilitate. Nu avem voie să ne relaxăm mai mult decât au stabilit autoritățile. Fac apel la responsabilitatea individuală și colectivă a clujenilor”, a afirmat edilul.

Numărul celor care au pierdut lupta cu virusul rămâne la 31, întocmai ca ieri, dintre aceștia, 19 fiind persoane din județ. La secția de ATI se mai află internați trei pacienți, iar din totalul celor depistați pozitiv de la începutul pandemiei, 575 au fost declarați vindecați și externați.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii