Viceprimarul D. Lojigan din Câmpia Turzii, inamicul lui Mr. Proper

lojigan

După repetate scandaluri în care a fost implicată conducerea primăriei Câmpia Turzii, în momentul de față nu au fost aduse clarificări, mai ales față de cetățenii care prin bunăvoința lor i-au ales.

Publicația noastră are informația că deocamdată, din motive suspecte și probabil inexplicabile , o societate  comercială care oferea sub formă gratuită consumabile de igienă în școlile și gradinițele orașului, a fost îndepărtată, posibil la cererea directă a viceprimarului PNL, Dorin Lojigan.

ClujManifest “sprijină” reacția curajoasă a simpaticului edil și doar așa în trecere….îi cere respectuos stimabilului avocat la origine, să răspundă la urmatoarea întrebare simplă:

Daca tot nu sunt bani pentru investiții (cum primarul PSD, Radu Hanga a declarat recent pentru un ziar local) ca să asigure săpunul lichid în școli și gradinițe, de ce oare elimină din oraș societatea cu care colaborează de 4-5 ani și care oferă acest săpun în toate instituțiile arendate primăriei, cu cost zero ?

Atenție… societatea respectivă desfășoară același tip de contract în alte instituții de învățământ din Turda !

Este o neînțelegere? Este rea voință? Este nepăsare din partea dlui vice?

Viceprimarul Dorin Lojigan ar trebui să-i răspundă părintelui care-și trimite copilul la școală și care din cauza disponibilizării masive de la Mechel este în imposibilitatea de a-i plăti și săpunul în școala in care învață.

De ce domnule viceprimar ???

Revenim cu toate detaliile  și dovezile despre acest subiect în următoarele zile….

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

  • Nu am inteles nimic.Pai daca Hanga a declarat ca nu sunt bani, de ce sa il intrebam pe Lojigan?De ce sa nu il intrebam pe POPP?