visele erotice

Visele erotice. Cum să le interpretezi corect

Visele erotice nu au întotdeauna legătură cu… erotismul, ci mai degrabă cu încrederea în sine și cu relațiile psihologice pe care le ai cu partenerul/ partenera sau posibilii parteneri, în plan sexual, dar și emoțional.

Visele erotice pot transmite mai multe mesaje ce tin de viata ta sexuala sau despre dorinta ta de conectare fizica, fara a neglija insa componenta psiho-emoțională. 

Visele erotice – interpretare

#1. Adulter

Faptul ca ai o aventura in vis poate insemna faptul ca ai o dorinta urgenta de a-ti exprima sentimentele si, din diferite motive, nu o faci. Poate insemna ca te afli intr-o situatie care nu este potrivita pentru tine si iti “inseli” subconstientul.

Visul ca partenerul te insala poate insemna insecuritatea si teama de abandon. Poate insemna o lipsa de atentie pe care o resimti din partea partenerului. 

#2. Castrare

Visul ca esti supus unei castrari poate reprezenta teama coplesitoare de a-ti fi pierdut virilitatea sau faptul ca simti o oarecare presiune sexuala. 

#3. Celibat

Daca visezi ca esti din nou singur(a) poate reprezenta teama de intimitate sau faptul ca iti blochezi energia sexuala. 

#4. Centura de castitate

Atunci cand in vis vezi sau porti o centura de castitate poate insemna atitudinea ta fata de sex. Sau poate insemna ca esti mult prea posesiv si protector.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare